Diana Stoet

Mediumschap
In 2008 ben ik begonnen aan mijn ontwikkeling in het Mediumschap, ik heb training genoten van John Johnson en vanaf 2016 sta ik als assistent docent naast Marcelle Weevers in de ontwikkelgroepen van het Boomhuis.

Ik werk als medium in het Boomhuis en geef demonstraties van Mediumschap voor de zaal en privé consulten op aanvraag. Dit doe ik met heel veel plezier. Daarnaast werk ik op de woensdag geheel vrijblijvend als Healer en gastvrouw in het Boomhuis.

Als je een consult bij Diana wilt boeken dan kun je mailen naar: dstoet@hotmail.com

Kindercoach
Op dit moment ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker in een VVE peuterspeelzaal, dit werk doe ik al 22 jaar. Het is fantastisch om de ontwikkeling van een kind te volgen en daar waar nodig te begeleiden.

Sinds april ben ik met een eigen praktijk gestart in Kindercoaching. Dit is voor mij een logische stap. Kinderen zitten in mijn hart en elk kind verdiend het om gezien en gehoord te worden.

Soms zitten kinderen in een moeilijke situatie of periode waarin zij hun gevoelens of emoties niet goed kunnen uiten. Kinderen kunnen hierdoor spanning of stress ervaren. Dit heeft vaak invloed op hun ontwikkeling en daarover praten is moeilijk. Als je niet weet hoe je je emoties onder woorden kunt brengen, kun je vastlopen in je gevoel.
Denk hierbij aan o.a.:

  • Pesten
  • Hoog gevoeligheid
  • Rouw
  • Verdriet
  • Scheiden van ouders

Ik gebruik verschillende methodieken om de kinderen uit te dagen om te gaan vertellen.

Eén van deze methodieken is de VertelEens … Jas. Deze methodiek heb ik zelf ontwikkeld en nodigt kinderen uit om te gaan vertellen wat ze ervaren.

Mocht u meer willen weten of een afspraak willen maken ga dan naar de website www.verteleenskindercoach.nl

Contact

Het Boomhuis Delft
Beukenlaan 2A, 2612 VC Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 72786698
CRKBO registratie
E: hetboomhuisdelft@gmail.com