Faciliteiten & Verhuur

Zalen:

Het Boomhuis Delft beschikt over een grote en een kleine zaal. Dit geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld tijdens trainingen, workshops en vergaderingen in subgroepen te werken.

De grote zaal is, afhankelijk van het type opstelling, geschikt voor maximaal 60 personen. Deze zaal beschikt over een podium, een projectiescherm en een keuken die kan worden afgeschermd. Tevens zijn er ook tafels aanwezig indien gewenst.

De kleine zaal is subzaal geschikt voor maximaal 10 personen. Daarnaast kan deze ruimte ook geschikt gemaakt worden als praktijkruimte voor iemand die werkzaam is b.v. in de (alternatieve)gezondheidszorg.

P1030135  IMG_2243-e1457087022238-300x225

Catering:

Indien u van de catering gebruik wilt maken dan wordt met u een arrangement samengesteld. Alle gerechten zijn home-made. In het Boomhuis is eveneens een keuken aanwezig voorzien van alle gemakken. Als u zelf de lunch wilt verzorgen, dan behoort dat tot de mogelijkheden.

IMG_0472IMG_3380

Kosten:

Er wordt per dagdeel een vast bedrag in rekening gebracht voor het gebruik van de ruimte. De ruimte is inclusief gebruik van, flip-over, beamer en projectiescherm en Wifi.  Consumpties worden op nacalculatie in rekening gebracht.

Bereikbaarheid:

Het Boomhuis Delft is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Vanaf NS-station Delft Centraal neemt u bus 60 en stapt u uit bij halte ‘Bieslandhof’. U staat achter het pand. Er zijn maximaal zeven gratis parkeerplaatsen aan de voorkant van het gebouw. Daarnaast kunt u parkeren in ‘De Markt’-parkeergarage. De loopafstand is dan 5 minuten naar Het Boomhuis Delft. klik voor kaart.

Toegankelijkheid mindervalide:

De locatie is geheel gelijkvloers en beschikt tevens over een invalidentoilet. Daardoor is de locatie zeer goed toegankelijk voor mindervaliden.

Overnachtingsmogelijkheden:

De locatie is gevestigd naast een hotel en op loopafstand van het centrum van Delft. In de buurt zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gebruik van Het Boomhuis, Delft, over de kosten of wilt u het gebouw bezichtigen, neemt u dan contact op met:
Marcelle Weevers, (06) 539 71 111 of email: hetboomhuisdelft@gmail.com