Gea Verhofstad

Homeopathie
Het welzijn van kinderen gaat me aan het hart. Ik ben blij dat ik met homeopathie en bioresonantie kinderen (en hun ouders) kan ondersteunen bij het opgroeien. Ieder kind is uniek en verdient alle ruimte om te groeien, te ontdekken, te spelen, te leren.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie in Amersfoort en sinds die tijd ben ik werkzaam als klassiek homeopaat in mijn eigen praktijk. Aanvullend heb ik de opleiding tot CEASE-therapeut gedaan en de Homeopathic Detox Therapy (HDT) bij Ton Jansen en ik pas deze methoden veelvuldig toe in de praktijk.

In de loop der jaren hebben steeds meer ouders met hun kinderen mijn praktijk weten te vinden. Ik werk graag met kinderen en zij met mij. En als een kind goed in zijn vel zit, dan heeft dat een positief effect op het hele gezin.
De problematiek die ik met homeopathie en bioresonantie kan behandelen is heel divers. Zowel fysieke klachten als ontwikkelings- en gedragsproblemen kunnen aanleiding zijn om eens langs te komen.

In het Boomhuis geef ik op afspraak deze consulten.

Biodanza
In september 2015 ben ik voor het eerst naar een Biodanza workshop geweest. En het was meteen raak… Ik voelde me niet alleen geraakt, maar er was ook heel veel herkenning, een gevoel van thuis komen. Als kind heb ik veel gedanst, maar dansen was op een gegeven moment uit mijn leven verdwenen. Tot ik naar Biodanza ging.

In december 2015 ben ik aan de 4 jarige opleiding tot Biodanza facilitator begonnen en inmiddels komt de afronding van de opleiding in zicht. In mei 2018 ben ik in Het Boomhuis begonnen met lesgeven onder supervisie en mijn enthousiasme voor Biodanza groeit met elke les die ik geef. Muziek, beweging, plezier, saamhorigheid, affectie, liefde, levensvreugde, dat is wat Biodanza brengt en wat ik met veel liefde en plezier door wil geven.

In het Boomhuis geef ik iedere vrijdagavond Biodanza les.

Wil jij je voor één van deze activiteiten aanmelden of meer informatie willen, mail dan naar Gea: gea@geaverhofstad.com of kijk op de website: www.geaverhofstad.com

Contact

Het Boomhuis Delft
Beukenlaan 2A, 2612 VC Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 72786698
CRKBO registratie
E: hetboomhuisdelft@gmail.com