Gezondheidsreading

Persoonlijke gezondheidsreading.

Wil je grip krijgen op je eigen gezondheid, werken aan je vitaliteit en handvatten aangereikt krijgen die (zelf)heling ondersteunen, dan is een “gezondheidsreading” misschien iets voor jou.

Tijdens consult van 75 minuten bespreekt je samen met Jeanine Kouijzer je persoonlijke gezondheid op emotioneel, geestelijk en lichamelijk niveau.  Jeanine gebruikt pols- tong-, gelaatsdiagnostiek en haar fijngevoeligheid om je energiebalans in kaar te brengen.  Aan de hand hiervan geeft zij gerichte lifestyle-, voedingsadviezen en oefeningen ter ondersteuning van je gezond zijn.

De kosten bedragen € 85,- afspraken zijn mogelijk op vrijdagmiddag, reservering maakt je door te mailen naar: mail@jeaninekouijzer.nl

 

Jeanine

Jeanine zet je in het huis van Levenswijsheid in beweging: Ze biedt workshops en “Health readings” aan om aan gezond zijn en vitaliteit te werken. Daarnaast ze zet je creatiekracht in beweging met creatieve activiteiten die ze in het Boomhuis verzorgt.

Jeanine Kouijzer heeft in Gouda een praktijk “Aandacht voor Gezond zijn”waarin zij Acupunctuur, voedingstherapie, Basic-Chi en coaching inzet om mensen te ondersteunen in hun vitaliteit, gezondheid en zelf-helend vermogen.

 

jeanine                                                            Magnolia