Jeanine Kouijzer

Tekenend Medium
in mijn ontwikkeling binnen het Mediumschap ben ik altijd zoekend geweest waar mijn talent me naar toe zou brengen. Ik ben er achter gekomen dat dit in alles zit waar ik mee bezig ben. Of dit nu is wanneer ik werk in mijn praktijk in Gouda als acupuncturist, als voedingsdeskundige, als begeleider met kinderen of als tekenend medium. De verbinding met de geesteswereld verbindt mij met het leven.

En wanneer ik dan mijn creatief vermogen aanboor, dan komen er tekeningen van overleden personen of symbolische tekeningen. In het Boomhuis zet ik dit talent in tijdens de Vieringen of wanneer men een afspraak maakt voor een privéconsult.

Boomhuis Atelier
In het Boomhuis begeleid ik het Boomhuis Atelier, hier laat ik mensen in contact komen met hun creativiteit. Een beeld zegt duizend keer meer dan duizend woorden”.

Vrij tekenen en schilderen is een manier om jezelf te ontwikkelen en geeft uitdrukking aan wie jij werkelijk bent. Het geeft vorm aan gevoelens en gedachten en brengt je bij je eigen creativiteit. Door op een avond met verschillende teken- of schildermaterialen, collagetechnieken of mixed media (gemengde technieken) te werken, voed je je hart en kom je op een andere manier met jezelf in verbinding.

Ikzelf heb een kunstacademie doorlopen en voor mij is het maken van een tekening of schilderij, een kunstwerk, eerder een middel dan een doel om zichzelf uit te drukken. Het maken van een beeld helpt mij om mijn gevoelens en gedachten te (h)erkennen en te vormen.

Wil je een afspraak voor een privéconsult of meer info over Jeanine haar activiteiten, mail dan naar: mail@jeaninekouijzer.nl

Contact

Het Boomhuis Delft
Beukenlaan 2A, 2612 VC Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 72786698
CRKBO registratie
E: hetboomhuisdelft@gmail.com