Marcelle Weevers

Eigenaar
Het Boomhuis is sinds 2013 een huis voor innerlijke en creatieve groei. En van dit huis mag ik eigenaar zijn. Dit is mogelijk door vele vrijwilligers die allen dit doel steunen en een plek willen waar ze als gelijkgestemde kunnen samenkomen in allerlei activiteiten.

Mediumschap
Ik ben meer dan 20 jaar betrokken bij Spiritualisme en Mediumschap. Ik heb de tijd genomen om mijn mediamieke en persoonlijke ontwikkeling te ontwikkelen. Dit vond ik nodig om zo goed mogelijk te kunnen werken ten dienste van andere. Inmiddels geef ik les als docent en begeleid ik cursisten in het Boomhuis in de Zelfontwikkeling en Mediumschap groepen.

Daarnaast geef ik privéconsulten als een Medium of kan ik met u een begeleidende gesprek aangaan in combinatie met Healing. En op sommige woensdagen ben ik aanwezig als healer of gastvrouw in het Boomhuis.

Trouwambtenaar/Voorganger:
Naast mijn werk in het Boomhuis ben ik ook trouwambtenaar bij de gemeente Delft. En verzorg ik ceremoniële spirituele diensten, zoals een herdenkingsdienst bij overlijden, spirituele trouwceremonie en ben ik één van de voorgangers van de zondagsdiensten bij Spiritualistische gemeenschap ‘Dienende Liefde’ in Delft.

Een afspraak, vragen of informatie over één van deze activiteiten kunt u mail naar: hetboomhuisdelft@gmail.com

Contact

Het Boomhuis Delft
Beukenlaan 2A, 2612 VC Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 72786698
CRKBO registratie
E: hetboomhuisdelft@gmail.com