Boomhuis Atelier

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden”

Vrij tekenen en schilderen is een manier om jezelf te ontwikkelen en geeft uitdrukking aan wie jij werkelijk bent. Het geeft vorm aan gevoelens en gedachten en brengt je bij je eigen creativiteit. 

Door op een avond met verschillende teken- of schildermaterialen, collagetechnieken of mixed media (gemengde technieken) te werken, voed je je hart en kom je op een andere manier met jezelf in verbinding.

De avond wordt één keer per maand georganiseerd door Het Boomhuis in samenwerking met Jeanine Kouijzer. Het begint om 19.45 uur (inloop vanaf 19.15 uur), het duurt tot 21.45 uur en het kost € 10,- per les. Jeanine heeft zelf de kunstacademie doorlopen en voor haar is het maken van een tekening of schilderij, een kunstwerk, eerder een middel dan een doel om zichzelf uit te drukken. Het maken van een beeld helpt haar haar gevoelens en gedachten te (h)erkennen en te vormen.

Ieder Boomhuis Atelier staat in het teken van een thema, een techniek en/of een bepaald materiaal. Tegelijkertijd ‘moet’ er niets; je hebt alle vrijheid om aan de slag te gaan met je eigen creativiteit. Aan het einde van de les worden alle creaties met elkaar bekeken, wat wellicht weer leidt tot nieuwe inspiratie.

Data: 14 januari, 18 februari, 21 april, 26 mei 2020

Tijd: 19:45-21:45

Kosten: € 50,- per 5 lessen

Graag aanmelden via: hetboomhuisdelft@gmail.com of via mail@jeaninekouijzer.nl

  • Voer een getal tussen 1 en 100 in.

Contact

Het Boomhuis Delft
Beukenlaan 2A, 2612 VC Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 72786698
CRKBO registratie
E: hetboomhuisdelft@gmail.com