Educatie

Educatie

In Het Boomhuis wordt educatie aangeboden die de mogelijkheid geeft om je als mens, als healer en als medium te ontwikkelen.

Missie: Ieder mens heeft een uniek talent

De basis voor alle educatie in Het Boomhuis is dat ieder mens een uniek talent heeft en dit kan ontwikkelen. Vanuit een open houding en met respect voor ieders keuze laat onze educatie op een natuurlijke en ondersteunende manier de cursisten tot zelfkennis en innerlijke groei komen.

Visie: De beste versie van jezelf worden

Bij de educatie wordt het mediumschap als kapstok gebruikt om jouw unieke talent te vinden en om te  komen tot zelfontwikkeling. Ieder in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier vanuit verbinding met jezelf en met de ander.

Doordat je bezig bent met het verfijnen van jezelf als medium, kom je jezelf tegen; jij bent ten slotte het instrument waarmee je werkt. Deze uitdaging wordt begeleid door onze professionals, zodat jij op zoek kunt naar je drijfveren, je passie en je talent om zo de beste versie te worden van jezelf. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van mogelijkheden die het mediumschap biedt. Niet alleen binnen de lessen , maar ook daarbuiten zoals tijdens de mediumschap avonden bij de ‘Dienende Liefde’, de maandelijkse vieringen in Het Boomhuis en de wekelijkse healing op woensdag. Daarnaast worden er in Het Boomhuis allerlei activiteiten aangeboden, waarin je andere aspecten van jezelf kunt ontwikkelen die jouw unieke talent ondersteunen.

Dit alles zonder oordeel, zonder een vooraf vaststaand resultaat om je alle ruimte te geven voor jouw innerlijke groei.

N.B. Wanneer jouw talent om iets anders vraagt dan mediumschap, dan hebben we een groot netwerk en zullen we je helpen om met de juiste docenten in contact te komen voor verdere begeleiding.

Doelstellingen:

 • Ontwikkeling van de mens in samenwerking met zijn/haar talent.
 • Educatie die persoonlijk is en laat zien dat ieder mens uniek is en innerlijke kan groeien.
 • Cursisten herkennen, erkennen en begrijpen hun eigen innerlijke zintuigen.
 • Cursisten kunnen objectief informatie doorgeven.
 • Cursisten zijn zich bewust van de verantwoordelijkheid die spiritueel mediumschap met zich mee draagt.

Inhoud

Wij staan garant voor gedegen inhoud, kennis en kwaliteit. Aangezien onze cursisten zich mogelijk willen inzetten als instrument voor de verbinding van de geziene en ongeziene wereld of als instrument willen functioneren in verbinding met anderen, zijn de volgende factoren in onze educatie van groot belang:

 • Zelfonderzoek
 • Kennis
 • Verantwoordelijkheid
 • Tijd

Onze educatie wordt verzorgd door professionals en docenten die gekwalificeerd zijn en/of beschikken over jarenlange ervaring in:

 • Spiritualiteit
 • Mediumschap
 • Jungiaanse Analytische Therapie
 • Voeding, Beweging en Expressie

Om je eigen mediumschap te leren kennen, wordt er aandacht besteed aan het Spiritualisme en aan het ontdekken en ontwikkelen van je talent, je passie, je intuïtie en zelfkennis. Deze integratie zien wij als een ‘must’, wanneer het einddoel is om als medium of healer te functioneren. Onze filosofie is dat pas als alle elementen samenkomen, uitvoering van gedegen kwaliteit gerealiseerd kan worden.

Een cursusjaar loopt van eind januari t/m begin december. Aan het einde van ieder jaar vinden er gesprekken plaats waarin ook aan bod komt of je door wilt gaan.

Heb je interesse of wil je meer weten over onze educatie, stuur een mail naar hetboomhuisdelft@gmail.com of vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

 • Voer een getal tussen 1 en 100 in.

Contact

Het Boomhuis Delft
Beukenlaan 2A, 2612 VC Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 72786698
CRKBO registratie
E: hetboomhuisdelft@gmail.com