Healing

Uit voorzorg voor onze doelgroep zijn we op het moment niet open voor Healing! We ontvangen u weer graag vanaf het moment dat het weer mogelijk is!!

Elke woensdag staat de deur van Het Boomhuis tussen 09.00 en 12.30 uur open voor individuele healing. Je kunt zonder afspraak binnen komen lopen en op volgorde van binnenkomst ontvang je een healing. De healing is gratis, een donatie is welkom.

Wat gebeurt er?
Degene die je een healing geeft, de healer, legt ongeveer 10 tot 15 minuten zijn of haar handen op jouw schouders. Mocht je aanraking niet prettig vinden, dan kun je dat aangeven en vindt de healing plaats zonder fysiek contact. De healer laat de healingenergie door zich heen stromen en geeft deze door aan jou. Deze energie kan een genezingsproces, geestelijk of lichamelijk, ondersteunen. De healing kan ook worden ervaren als een rustmoment in drukke tijden.

De healers nemen niets waar van jou en jouw eventuele problematiek. Na afloop van de sessie kan er geen diagnose of advies worden gegeven. Healing vervangt niet de behandeling van de dokter, het kan wel een extra steuntje geven in het proces van je beter voelen.

  • Voer een getal tussen 1 en 100 in.

Contact

Het Boomhuis Delft
Beukenlaan 2A, 2612 VC Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 72786698
CRKBO registratie
E: hetboomhuisdelft@gmail.com