Missie/Visie/Doelstelling Educatie
Missie: Objectief benaderen vanuit het spiritualisme met als doel persoonlijke groei te bevorderen

Het leven van alledag en de bewustwording van wie je bent als persoon, als medium en als instrument, zijn op zichzelf staande onderdelen. Boeiende onderdelen die een verrijking kunnen geven in je leven. Daarmee geven we aan dat je niet een medium hoeft te worden om ten dienste te staan van anderen. Je talent en zelfkennis ontwikkeling is een mooie ontdekkingstocht.

Binnen het Spiritualisme is er een prachtig communicatie instrument, om uit te voeren waar we in geloven, ook wel mediumschap genoemd. Om dit communicatie instrument te beheersen als persoon en als medium, dien je kennis te hebben van het Spiritualisme en dien je jouw intuïtie en zelfkennis te ontwikkelen. Deze integratie zien wij als een ‘must’ wanneer het einddoel is om als medium of healer te functioneren. Als alle elementen samenkomen is de uitvoering van gedegen kwaliteit.

De educatie die Het Boomhuis biedt, stelt kennis, zelfontwikkeling, respect en eerlijkheid centraal.

Visie: De beste versie van jezelf worden

Graag bieden wij educatie aan die de mogelijkheid geeft om je als mens te ontwikkelen en het talent mediumschap of healing in jou naar boven te laten komen.

Dit doen we vanuit het oogpunt dat het leven allerlei verschillende momenten met bijbehorende emoties en behoeften kent. Soms heeft een mens steun nodig om verder te kunnen. En soms is er een innerlijke drang voor (ziele)groei en brengt nieuwsgierigheid ons naar onze kern. Wie zijn we nu echt en wat zijn onze uitdagingen. En die uitdagingen willen wij een ieder bieden.

Vaak zien wij onszelf als afspiegeling van anderen. Wat blijft er van onszelf over als we dit loslaten en opnieuw naar ons zelf leren kijken zonder vooroordelen en onszelf in een hokje te plaatsen?

Er is één gegeven en dat is dat een ieder mens uniek is. Daarom is het goed om te kijken naar je drijfveren, je passie, je talent om die uniekheid te vinden. Door zelfonderzoek, kennis en begrip, kunnen we erachter komen hoe we daar mee om moeten gaan. En daarnaast leren we ook begrijpen dat een oordeel over een ander of een oordeel over een onderdeel van het leven altijd iets zegt over diegene die het oordeel velt. Daarom stellen we het verkrijgen van persoonlijk inzicht in Het Boomhuis centraal.

N.B. Wanneer jouw talent om iets anders vraagt dan mediumschap, dan hebben we een groot netwerk en zullen we je helpen om met de juiste docenten in contact te komen voor verdere begeleiding.

Doelstellingen:

  • Ontwikkeling van de mens in samenwerking met zijn/haar talent.
  • Educatie die persoonlijk is en laat zien dat ieder mens uniek is en innerlijke kan groeien
  • Zelfkennis en kennis van het Spiritualisme, de basis voor het kunnen handelen als Healer, Paragnost en Medium.
  • Cursisten herkennen, erkennen en begrijpen hun eigen innerlijke zintuigen.
  • Cursisten kunnen objectief informatie doorgeven.
  • Cursisten zijn zich bewustzijn van de verantwoordelijkheid die het vak van het spiritueel Mediumschap en het Healerschap met zich mee draagt.

Contact

Het Boomhuis Delft
Beukenlaan 2A, 2612 VC Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 72786698
CRKBO registratie
E: hetboomhuisdelft@gmail.com