Gemeenschappelijke Viering van Mediumschap

Elke vierde zondagochtend van de maand vindt de Gemeenschappelijke Viering van Mediumschap plaats. Het is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en de zachte, helende energie van de spirituele wereld te ervaren. 

Tijdens deze vieringen komen verschillende disciplines van Mediumschap voorbij: healing, geïnspireerd spreken en communicatie met overleden dierbaren. Tussendoor wordt muziek afgespeeld.

Healing

Tijdens de healing, word je om beurten uitgenodigd om plaats te nemen op de stoelen voor de healers. Degenen die dat wensen nemen plaats en de healers zullen hun handen op je schouders leggen. Mocht je dat niet willen, kun je dat aangeven. Daarna keer je weer terug naar je plaats in de zaal. 

Geïnspireerd spreken

Hieraan voorafgaand wordt er een verhaal/gedicht voorgelezen en muziek gedraaid. De spreker laat de woorden en de muziek tot zich komen, waarna hij/zij zal spreken. Deze gesproken woorden kunnen je raken, je aan het denken zetten of inspireren om bijvoorbeeld de dingen anders te gaan doen.

Communicatie met overleden dierbaren

Het medium stemt zich af op de geestenwereld en zal degene, die communiceert, in herkenbare omschrijvingen naar voren brengen, zodat de juiste ontvanger in de zaal zijn hand op kan steken en ja kan zeggen. De informatie, maar vooral het contact dat er weer even mag zijn met een dierbaar overledene, is iedere keer weer bijzonder.

De toegang is gratis. Er vindt een collecte aan het einde van de viering plaats voor het behoud van Het Boomhuis.

Data: 26 januari, 23 februari 2020

Tijd: 11:00 -12:30 (deur is open vanaf 10:30)

  • Voer een getal tussen 1 en 100 in.

Contact

Het Boomhuis Delft
Beukenlaan 2A, 2612 VC Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 72786698
CRKBO registratie
E: hetboomhuisdelft@gmail.com