Hatha Yoga

Vanaf dinsdag 4 september 2018 verzorgt yogadocente Iris Plukaard lessen Hatha Yoga in  Het  Boomhuis Delft. Doe mee en ervaar de rust die Hatha Yoga brengt!

In de naam Hatha komen de Sanskriet-woorden ha (zon) en tha (maan) samen. De zon staat voor actie, de maan voor verinnerlijking. In de Hatha yoga komen die tegengestelde energieën samen. Het draait om evenwicht en uiteindelijk wordt via inspanning en ontspanning toegewerkt naar een staat van balans en evenwicht. Door uw concentratie en adem naar punten in het lichaam te verplaatsen, brengt u daar bewustzijn.

De les bestaat uit eenvoudige oefeningen die gericht zijn op kracht, balans, flexibiliteit, ontspanning, ademhaling en op ruimte zoeken in het lichaam door te rekken en te strekken. De les is voor iedereen toegankelijk.  Ervaring is niet nodig en u hoeft niet lenig te zijn. Matjes zijn aanwezig.

Wilt u meer weten over Hatha Yoga en deze lessen, neem dan contact op met Iris Plukaard (06-40532306) of neem een kijkje op haar website:
www.yoga-mariposa.com

Datum:              Vanaf 4 september 2018 iedere dinsdagochtend
Tijd:                   10.00 – 11.00 uur
Kosten:             € 8,50 per keer / 10 rittenkaart voor € 75,-

Aanmelden:  irisplukaard@ziggo.nl